-Pui cu ciuperci-

creamy-chicken-and-mushroom-pasta-4
salata-de-pui-cu-ciuperci

INGREDIENTE

  • 1 buchet de broccoli
  • 3 oua
  • 100 ml smantana pt gatit
  • 200 gr cascaval (razuit)
  • 300 gr piept de pui
  • sare, piper , boia dulce, pasta de ardei iute
  • ulei pt calit puiul

MOD DE PREPARARE

  1. Spalam broccoli, apoi rupem in buchetelele si il punem in apa clocotita cu sare sa fiarba pana se inmoaie. Maxim 10 minute, ca sa isi pastreze culoarea.
  2. Intre timp calim puiul taiat cubulete, condimentam si lasam pe foc pana se face carnea
  3. Broccoli-ul fiert il trecem printr-un jet de apa rece.
  4. Razuim cascavalul si il asezam intr-un bol. Amestecam in alt bol cele 3 oua impreuna cu smantana de gatit si cu jumatate din cantitatea de cascaval.
  5. Asezam intr-un vas termorezistent broccoli cu bucatile de carne.
  6. Adaugam sosul de smantana, presaram cascavalul ramas.
  7. Bagam la cuptor la 170 grade,  aproximativ 20 de minute.

Agrisol va ureaza pofta buna!

– Membrii Clubului Agrisol –