

INGREDIENTE
- 1 buchet de broccoli
- 3 oua
- 100 ml smantana pt gatit
- 200 gr cascaval (razuit)
- 300 gr piept de pui
- sare, piper , boia dulce, pasta de ardei iute
- ulei pt calit puiul
MOD DE PREPARARE
- Spalam broccoli, apoi rupem in buchetelele si il punem in apa clocotita cu sare sa fiarba pana se inmoaie. Maxim 10 minute, ca sa isi pastreze culoarea.
- Intre timp calim puiul taiat cubulete, condimentam si lasam pe foc pana se face carnea
- Broccoli-ul fiert il trecem printr-un jet de apa rece.
- Razuim cascavalul si il asezam intr-un bol. Amestecam in alt bol cele 3 oua impreuna cu smantana de gatit si cu jumatate din cantitatea de cascaval.
- Asezam intr-un vas termorezistent broccoli cu bucatile de carne.
- Adaugam sosul de smantana, presaram cascavalul ramas.
- Bagam la cuptor la 170 grade, aproximativ 20 de minute.
Agrisol va ureaza pofta buna!