-Piept de pui intreg, la cuptor-

piept-de-pui-intreg-la-cuptor
DSC_1213

Ingrediente:

  • 1 crenguta oregano
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 crenguta rozmarin
  • 3 linguri ulei de masline
  • boia de ardei dulce
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare:

  1. Condimentam pieptii de pui cu sare de mare, piper proaspat macinat si boia de ardei. Stropim cu uleiul de masline si frecam bine pieptul de pui pe toate partile. Asezam pieptul de pui in tava si adaugam crengutele de rozmarin, cimbru si oregano.
  2. Punem capacul, sau daca tava nu este prevazuta cu capac puneti folie de aluminiu.
  3. Punem tava in cuptorul preincalzit pentru 30 minute la 250 grade.  Peste 30 minute indepartam capacul si dam din nou la cuptor pentru circa 15 minute la 200 grade pentru a se rumeni frumos. Eu am folosit si functia de ventilatie.
  4. Il lasam cateva minute sa se odihneasca si apoi il putem servi.

Agrisol va ureaza pofta buna!

– Membrii Clubului Agrisol –