-Piept de pui cu legume ?i oregano-

POZA 2

TIMPI DE PREPARARE

  • Timp de preparare: 30 min
  • Timp de gatire: 40 min
  • Gata in: 1 ore, 10 min

INGREDIENTE

  • 500 g conopid?
  • 3 morcovi
  • pieptul de pui fiert n sup?
  • 50 g unt
  • sare
  • 3 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 2-3 frunze oregano
  • 100 g pesmet
  • 100 ml smntn?

MOD DE PREPARARE

  1. Se cur??? morcovii ?i conopida, se taie buc??i potrivite ?i se pun la fiert n ap? cu sare. Se las? s? fiarb? 40 de minute la foc mediu ?i, dup? ce au fiert, se scot n sit? s? se scurg?.
  2. Separat, se desface carnea de pui de pe os ?i se taie cubule?e. Se toarn? cteva pic?turi de ulei n tigaie ?i se c?lesc buc??elele de pui.
  3. Se tapeteaz? o tav? de ceramic? cu unt ?i cu pesmet ?i se pun legumele amestecate cu buc??elele de piept de pui c?lite.
  4. Se bag? tava la cuptor ?i se las? s? se rumeneas?. Se serve?te ornat? cu frunzuli?e de oregano proasp?t ?i cu smntn?.

Agrisol v? ureaz? poft? bun?!

– Membrii ClubuluiAgrisol-