-Orez cu legume ?i carne de pui-

Fried chicken legs on vegetable rice

TIMPI DE PREPARARE

  • Timp de preparare: 50 min
  • Timp de gatire: 15 min
  • Gata in: 1 ore, 5 min

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 400 g orez
  • 200 g maz?re congelat?
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceap?
  • 600 ml sup? de pui sau de legume
  • 1 lingurita ras? de boia de ardei
  • sare
  • piper proasp?t m?cinat

PREPARARE

  1. Ardeiul gras se spal?, se taie n jum?t??i ?i se cur??? de semin?e. Pulpele de pui se cur???, se spal?, se taie n jum?t??i ?i se tapeteaz? cu un ?ervet absorbant s? se usuce. Se condimenteaz? cu sare, piper ?i boia ?i se las? deoparte.
  2. Ceapa tocat? m?runt se c?le?te pu?in n ulei. Se adaug? orezul ?i se amestec? u?or cu o lingur? de lemn, pn? ce orezul devine sticlos. Se stinge cu supa de legume fierbinte, se adaug? buc??ile de carne, se acoper? cu un capac ?i se las? s? fiarb?, la foc mic, jum?tate de or?.
  1. Se adaug? ardeiul gras t?iat cubule?e ?i maz?rea, se amestec? pu?in ?i se pune n cuptorul ncins, la foc potrivit, 10-15 minute. Se mai poate ad?uga pu?in? sup? sau ap?, dac? orezul a absorbit tot sosul.

Agrisol v? ureaz? poft? bun?!

– Membrii ClubuluiAgrisol-