Ingrediente
- 2 bucati piept de pui cu os si piele Agrisol
-
1 morcov
-
1 pastarnac
-
1 bucata telina
-
2 linguri ulei
-
100 gr orez
-
200 gr smantana
-
3 galbenusuri
-
2 lamai
-
patrunjel verde
-
sare
Mod de preparare:
- Spalam pieptul de pui, ii punem intr-o oala, ii acoperim cu apa, adaugam putina sare si ii lasam la fiert. Adaugam spuma care se formeaza.
-
Curatam legumele si le tocam marunt. Intr-o oala incingem doua linguri de ulei, adaugam legumele si le sotam pana incep sa se inmoaie.
- Cand s-au inmuiat legumele adaugam orezul.
- Cand puiul este fiert il scoatem din supa iar supa in care a fiert acesta o turnam peste legume. Lasam pe foc 15-20 minute pana cand legumele si orezul sunt bine fierte.
- In acest timp amestecam smantana cu galbenusurile, adaugamcate putina zeama din ciorba si amestecam cu grija.
- Dupa ce legumele sunt fierte dam deoparte de pe foc si dregem cu amestecul de smantana. Adaugam zeama de lamaie dupa gust. Pieptul de pui il rupem fasii si il adaugam in ciorba.
- Adaugam patrunjel verde tocat marunt.
Agrisol va ureaza pofta buna!